Читај ми!

Ана: Видећу да ли ћу остати уз репрезентацију

"Дале смо све од себе, пружиле максимум, али нажалост нисмо успели. Што се тиче ФЕД купа, још је далеко, има времена до тада и у зависности од тога како се будем осећала, донећу одлуку", рекла је Ана на конференцији за медије.

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић после данашњег пораза од Чешке у финалу ФЕД купа није децидирано као Јелена Јанковић најавила опроштај од репрезентације, али је истакла да ће размислити о томе.

"И ја прво идем на одмор, најважније ми је да санирам повреде и циљ ми је да наредну сезону кренем што боље. Морам пре свега физички да ојачам, разговораћу са тренером, за сада знам да крећем из Перта, а после тек у Мелбурну. Што се тиче ФЕД купа, још је далеко, има времена до тада и у зависности од тога  како се будем осећала донећу одлуку, али није лако издржати сва та путовања", рекла је Ивановићева на конференцији за медије.

Она је поновила да јој је јако тешко после пораза, јер је екипа прошла "сито и решето" да би стигла до финала.

"Дале смо све од себе, пружиле максимум, али нажалост нисмо успели. Надам се да ћемо имати неку другу прилику", поручила је Ивановићева.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара