Рамбо Петковић: Србија мора да верује у изненађење

Некадашњи српски фудбалер Дејан Петковић Рамбо, који се прославио играма у Бразилу, сматра да српски репрезентативци морају да верују у изненађење и победу над Бразилом у одлучујућој утакмици за осмину финала Светског првенства у Русији.

"Ако неко мисли да не може да изненади Бразил, онда боље да не излази на терен. Када сам играо фудбал, ако сам мислио да не могу да победим, онда кажем да ме боли нешто... Шансе нису огромне, али то ништа не значи у фудбалу", рекао је Петковић новинарима у Москви.

Као прави пример издвојио је баш турнир у Русији, где је неколико аутсајдера успело да дође до повољног резултата против, на папиру, јачих репрезентација.

"Бразилу треба победа да би осигурао прво место, али потребна је и Србији, с тим да јој одговара и нерешено са головима, уз пораз Швајцарске од Костарике. Србија треба да тражи победу", каже популарни Рамбо.

Шансу "орлова" види у прекидима, пре свега због висине екипе Младена Крстајића.

"Екипа смо која има високе играче, снажна, само недостаје брзина и ту су Бразилци у великој предности. Прекид, чврст одбрана, борбеност", закључио је некадашњи фудбалер Црвене звезде, Реал Мадрида, Фламенга, Сантоса, Флуминенсеа и многобројних бразилских клубова.

Утакмица 3. кола Групе Е између Србије и Бразила игра се сутра од 20 сати у Москви.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара