Кажњени Кокеза, Крстајић и ФСС

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза и селектор Младен Крстајић кажњени су са по пет хиљада швајцарских франака, док је српски савез добио казну од 54.000.

Првог човека Савеза Кокезу и селектора Крстајића Фифа је казнила због иступа у јавности када су коментарисали суђење Феликса Бриха.

Кокеза је после меча изјавио да је немачки арбитар жестоко оштетио "орлове", док је Крстајић поручио да би га због таквог суђења послао у Хаг. 

Српски савез је високу казну од чак 54.000 франака добио због, како се наводи у одлуци, дискриминаторске поруке навијача и бацања предмета на терен током меча одиграног у петак у Калињинграду.

Србија је у другом колу Групе Е на Светском првенству поражена од Швајцарске са 2:1.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије