"Орлови" пред Бразил: Прилика за чудо је сада

Фудбалска репрезентација Србије одржала је тренинг и конференцију за штампе дан пред одлучујући меч на Мундијалу у Русији против Бразила. "Орлови" желе да утакмицу са Швајцарском упркос свим околностима оставе иза себе и надају се да могу да изненаде главног фаворита за освајање трофеја.

Душан Тадић изјавио је да не треба из меча са Швајцарском извући само судијску грешку, већ и грешку целог тима Србије.

"Увек се трудим да видим шта смо ми могли боље да урадимо и да не тражимо проблем у другом, ипак слажем се да нас је судија јако оштетио", изјавио је Тадић.

Изабраници селектора Крстајића одржали су састанак без чланова стручног штаба.

"Мислим да је састанак супер, ја искрено волим те ствари јер кажемо једни другима искрено и у лице шта мислимо", додао је Тадић.

Један од помоћника селектора, Милан Раставац, изјавио је да је прилика да се направи чудо управо сада.

"За екипе нашег нивоа, за пролаз у осмину финала потребно је да направе макар једно мало чудо, наша прилика за чудо је сада", изјавио је Раставац.

Репрезентација Србије путује у Москву у понедељак, а у престоницу Русије стижу у вечерњим сатима. У уторак имају тренинг, а кључни меч играју у среду са Бразилом од 20.00 часова, на стадиону Спартака.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије