Тадић: Глава се мало охладила, оптимизам пред Бразил

Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић изјавио је да је екипа мало "охладила главе" после пораза од Швајцарске и да ће бити спремна за утакмицу против Бразила.

"Прошло је време од утакмице са Швајцарском, глава се мало охладила. Свесни смо да имамо велику подршку у Србији, учинићемо све да се пласирамо у наредну рунду. Неће бити лако, али оптимизам је присутан. Добро је што је све у нашим рукама, јесте у питању Бразил, али зависимо само од нас", рекао је Тадић на конференцији за медије.

Тадић је додао и да је "затворени састанак у свлачионици" уочи јучерашњег тренинга био прави потез, посебно што је он после Швајцарске јасно рекао да је пораз пре свега дошао због сопствених грешака.

"Рекао сам шта сам осећао. Јесте нас судија оштетио, али се трудим да видим шта смо ми могли боље да урадимо. Судија нас је дефинитивно много оштетио, али увек морамо да будемо бољи. На састанку смо рекли шта мислимо, били смо искрени, поштени једни према другима и само на тај начин могу да се реше проблеми. Не само у фудбалу, него у животу генерално", поручио је Тадић.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије