Читај ми!

Владимир Грбић промовише одбојку на снегу у Пјончангу

Легендарни српски одбојкаш Владимир Грбић учествоваће на егзибионом мечу одбојке на снегу на Зимским олимпијским играма у Пјончангу. Догађај има за циљ да ФИВБ покуша да убеди Међународни олимпијски комитет да одбојка на снегу избори место на Зимским играма.

Поред Грбића, сутра у кампу Тима Аустрије у Пјончангу, наступиће све сами асови и освајачи бројних медаља одбојке у дворани и на песку, Бразилци Жиба и Емануел Рего, Јужнокорејка Ким Јеон-Кунг, као и Стефани Швајгер и Николас Бергер из Аустрије.

"Осећам велико узбуђење и једва чекам да пробам тако јединствено искуство. Увек сам спреман да пружим подршку у свакој акцији која помаже напредак одбојке. Осећам се почаствованим што ћу играти у Пјончангу", рекао је Грбић за сајт Светске одбојкашке федерације (ФИВБ).

Грбић, освајач 13 медаља са репрезентацијом међу којима је и злато са Олимпијских игара у Сиднеју, радује се што ће осетити чари и Зимских игара.

"Никад нисам учествовао на Зимским играма, радујем се што сам имам прилику. Пре две године провео сам 17 дана у Рио де Жанеиру током Летњих игара са децом на плажи Копакабана, а сада могу да представим и одбојку на снегу током Зимских игара", поручио је он.

Догађај има за циљ да ФИВБ покуша да убеди Међународни олимпијски комитет да одбојка на снегу избори место на Зимским играма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије