Сити жели "орлове"

После договора са Јувентусом, Милош Красић одбија да пређе у било који други клуб. Челници ЦСКА би плавокосог нападача радо продали Манчестер ситију. Красић, наводно, рекао Московљанима: "Или ме продајте Јувентусу, или ћу следеће године отићи бесплатно". Коларов између Реала и Ситија.

Милош Красић је, како се чини, чврсто одлучио да каријеру настави у Торину, пошто је челницима московског ЦСКА рекао да ће једино пристати на прелазак у Јувентус, чиме су у великој мери "умрле" наде Манчестер ситија да ће успети да ангажује српског репрезентативца.

У сличној ситуацији је и Александар Коларов, око чијег трансфера копља ломе Мурињов Реал и Манчестер сити, при чему је Коларов у неолико наврата изјављивао да би најрадије прешао у Мадрид, али "краљевски клуб" не пристаје да плати више од 12 милиона евра за овог играча.

Лацио тражи чак 22 милиона евра за трансфер Коларова, што није спреман да плати и Сити, који је понудио 15 милиона.

У случају Милоша Красића, Јувентус је понуду подигао са почетних 13,5 на 15 милиона евра, што још увек није задовољило челнике ЦСКА, којима Роберто Манћини и Манчестер сити нуде 18 милиона.

Први човек Јувентуса Ђузепе Марота рекао је да тим из Торина "није одустао од Красића него се тренутно окренуо фудбалеру Катаније Мартинезу који је такође важан играч". "Уколико ЦСКА попусти у захтевима врло брзо ћемо се вратити Красићу".

Маротине речи су охрабриле Красића који је одмах отрчао до управе клуба и поручио им да га продају.

"Зашто ме не продате Јувентусу? Желим у Торино и одбијаћу све понуде док тамо не пређем. Боље је тако него да останем још годину дана и следећег лета одем као слободан играч", рекао је Красић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво