Читај ми!

Бициклом кроз свет на РТС-у

Бициклизам је у све већем повоју и све је популарнији у нашој земљи, поготово међу млађом популацијом. Након недавно завреног "Тур д Франса", који сте могли да пратите и на програмима РТС-а, од 18.40 на нашем Другом програму погледајте емисију "Бициклом кроз свет", која се бави тренутним стањем у српском бициклизму, али и ретроспективом овогодишње "Трке кроз Француску".

Најбољи бициклиста Србије Иван Стевић говори о тренутном стању у српском бициклизму, али и о амбицијама на наредним Олимпијским играма у Лондону 2012. године. Србија је већ обезбедила два представника у овом спорту на највећој спортској манифестацији која нас очекује наредне године.

У јуну месецу у нашој земљи вожена је и бициклистичка "Трка Кроз Србију", која је наговестила боље и ведрије дане тог спорта у нашој земљи. Иван Стевић донео је Србији победу након пуних осам година, а директор "Трке кроз Србију" Александар Миленковић такође се осврнуо на тренутно стање у домаћем бициклизму, али и на рад са младим такмичарима од којих у будућности можемо пуно да очекујемо.

Поред приче о домаћој сцени, видећемо и ретроспективу овогодишњег "Тур д Франса", који је вожен од 2. до 24. јула. Победник најпрестижније светске бициклистичке трке био је Аустралијанац Кадел Еванс који је тако донео својој земљи прву победу у историји.

Ту су и најзанимљивији детаљи са овогодишњег "Тур д Франса", прича о фаворитима и представљање најбољих бициклиста. Довољно разлога да од 18.40 будете уз Други програм РТС-а и испратите специјалну емисију Бициклом кроз свет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара