Стивенсон на клупи Вукова

Београдски Вукови добили су новог шефа стручног штаба. Џона Харпера замениће Рекс Стивенсон, који је 2002. године примљен у "Полупрофесионалну Кућу славних". Мислим да могу да помогнем у препознавању и развоју талената и унапређењу њихових способности, истакао нови тренер Вукова.

Нови тренер београдских Вукова је Рекс Стивенсон, саопштила је данас Српска асоцијација америчког фудбала (СААФ). Стивенсон, који је до сада водио репрезентацију Уједињених Арапских Емирата, на клупи Вукова замениће Џона Харпера.

Рекс Стивенсон је у америчком фудбалу од седамдесетих година прошлог века. Он је 18 година радио у младој лиги Флориде, са децом старости од седам до 17 година. Такође, 15 година радио је са полупрофесионалним екипама и играчима старости од 17 до 35 година.

Са полупрофесионалним екипама има учинак од 167 победа и 25 пораза, због чега га је 2004. године Америчка фудбалска асоцијација уврстила у "Полупрофесионалну Кућу славних" (Semi-pro Hall of Fame). Током 2002. године предводио је Ређо Емилија Хогсе.

"Могу да кажем да познајем фудбалску игру. Није ми проблем да се укључим у пројекат обнове тима, нити да наставим традицију побеђивања. Мислим да могу да помогнем у препознавању и развоју талената и унапређењу њихових способности. Тим мора да стреми ка јединственом циљу, победи", рекао је Стивенсон.

Првобитно, кандидат за тренера београдског тима био је и Рон Лајл, али је због болести морао да одустане од ангажмана.

"Нисмо желели да журимо са избором. Тражили смо тренера који је имао дугогодишње искуство у раду са полупрофесионалним или колеџ екипама, јер смо сматрали да би се такав тренер најбоље прилагодио нивоу америчког фудбала на коме су тренутно Вукови", рекао је први човек београдске екипе Горан Нишавић.

"Били смо стрпљиви и мислим да нисмо погрешили", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара