Припреме за НФЛ плеј-оф

После 17 недеља тешких "борби", завршен је регуларан део првенства америчке професионалне фудбалске лиге (НФЛ). Након одиграног последњег кола, познати су сви парови плеј-офа. Лидери конференција, Атланта, Њу Ингланд, Чикаго и Питсбург, биће слободни у првом колу.

Последњи мечеви регуларног дела првенства одиграни су у ноћи између недеље и понедељка, а најубедљивије победе избориле су екипе Питсбурга, Сан Франциска и Њу Ингланда.

Стилерси су били убедљиви против Кливленда резултатом 41:9, Сан Франциско је савладао у гостима Аризону са 38:7, док су "патриоте" на гостовању у Мајамију савладали "делфине" истим резултатом.

Тријумфе у последњем колу забележиле су у екипе Детроита, Атланте, Окленда, Њујорк Џетса, Тампа Беја, Балтимора, Грин Беја, Њујорк Џајантса, Хјустона, Даласа, Индијанаполиса, Сан Дијега, и Сијетла.

У првом колу плеј-офа Националне конференције Филаделфија иглси играће против Грин Беј пекерса, док ће се Сијетл сихокси састати са Њу Орлеанс сејнтсима. У тој конференцији у првом колу слободне су екипе Атланта фалконса и Чикаго берса.

У првом колу плеј-офа Америчке конференције слободни су Њу Ингланд пејтриотси и Питсбург стилерси, док ће мечеве играти Индијанаполис колтси против Њујорк џетса и Канзас Сити чифси против Балтимор рејвенса.

Резултати мечева последњег кола НФЛ:

Мајами - Њу Ингланд 7:38,

Минесота - Детроит 13:20,

Каролина - Атланта 10:31,

Окленд - Канзас 31:10,

Питсбург - Кливленд 41:9,

Бафало - Њујорк Џетс 7:38,

Тампа Беј - Њу Орлеанс 23:13,

Синсинати - Балтимор 7:13,

Чикаго - Грин Беј 3:10,

Њујорк Џајантс - Вашингтон 17:14,

Џексонвил - Хјустон 17:34,

Далас - Филаделфија 14:13,

Тенеси - Индијанаполис 20:23,

Сан Дијего - Денвер 33:28,

Аризона - Сан Франциско 7:38

Сент Луис - Сијетл 6:16.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара