"Црно-бели" одржали тренинг

Фудбалери српског првака Партизана одржали су тренинг на скопском стадиону "Филип Други", где се у уторак састају сa македонским представником Шкендијом из Тетова у реванш утакмици другог кола Лиге шампиона. Београђани бране предност из првог меча од 4:0. Директан пренос меча на Првом програму од 20.45.

Тренингу је присуствовало неколико десетина навијача Партизана из Македоније, који су у "црно-белим" дресовима и са клупским обележјима, искористили прилику да поздраве своје љубимце.

Два клуба су се раније, уз присуство представника УЕФА, договорили да из безбедносних разлога неће бити дозвољен долазак гостујућих навијача. Међутим, постоји могућност да присталице Партизана ипак уђу на стадион, али без навијачких обележја.

"То је неправда. Уочи жребања парова другог кола желели смо да Шкендија игра управо против Партизана, јер смо се радовали доласку клуба за који од срца навијамо и намеравали смо то и да покажемо. Овако, то право нам је ускраћено из неких политичких разлога", изјавио је вечерас један од навијача Партизана из Скопља.

Управа Шкендије у недељу је одлучила да за предстојећи меч, који побуђује велико интересовање, пусти улазнице у слободну продају. Међутим, улазнице данас у Скопљу нису продаване, већ само у Тетову.

Реванш сусрет другог кола квалификација за Лигу шампиона између Шкендије и Партизана на програму је у уторак, од 20.45, а Београђани бране предност из првог меча од 4:0.

Директан пренос меча на Првом програму од 20.45. У 20 сати, на Првом програму, почиње специјална емисија посвећена том мечу. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије