Никси сигурни против Индијане у Њујорку

Кошаркаши Њујорк никса савладали су на домаћем паркету Индијану 130:121 после чега воде у полуфиналу Источне конференције са 2:0 у серији.

Још једна одлична партија Џејлена Брансона у "Медисон сквер гардену" којом су Никси завршили пола потребног посла за пласман у финале источне конференције.

Обе екипе су добро отвориле меч. Играла се динамична кошарка, а тимови су се смењивали у вођству, да би Индијана потом почетком друге четвртине преузела предност.

Добрим протоком лопте за који је највише заслужан био Тајрис Халибертон Индијана је успела да стекне 12 поена предности почетком треће четвртине, али је одмах потом домаћи тим почео да се враћа.

Већ после пет минута, Никси су успели да дођу до преокрета, а предност су чували до краја меча иако су Пејсерси пришли на поен заостатка на почетку одлучујућег периода.

Брансон је био најефикаснији са 29 поена у редовима домаћег тима. Ануоби и Дивинћенцо су убацили по 28, Џош харт је додао 19 поена уз 15 скокова, а Хартенштајн 14 поена, 11 скокова и осам асистенција.

Халибертон је у пораженом тиму меч завршио са 34 поена и девет асистенција. Топин је са клупе додао 20, Небхард 15, а Сијакам је допринео са 14.

Пејсерси су на тешком испиту, а серија се сели у Индијанаполис.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара