Читај ми!

Ђоковић чак 1.090 бодова више од Синера на врху АТП листе

Српски тенисер Новак Ђоковић започео је данас 426. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд.

Ђоковић на првом месту АТП листе има 9.860 бодова, чак 1.090 бодова више од другопласираног Италијана Јаника Синера, који је сакупио 8.770. 

Новак ће ове недеље играти на АТП турниру у Женеви како би се што боље припремио за Ролан Гарос, који почиње 26. маја.

Шпански тенисер Карлос Алкараз је и даље трећи на АТП листи са 7.300 бодова, док је Немац Александер Зверев, после освајања Мастерса у Риму, напредовао за једну позицију и сада је четврти тенисер света са 6.345 поена. Рус Данил Медведев је пао на пету позицију, а потом следе његов сународник Андреј Рубљов и Норвежанин Каспер Руд. Пољак Хуберт Хуркач је напредовао за једно место и сада је осми на АТП листи, док је Грк Стефанос Циципас девети тенисер света. Бугарин Григор Димитров је задржао десету позицију на АТП листи.

Што се тиче осталих српских тенисера, Ласло Ђере је назадовао за осам места и сада је 52. на АТП листи са 960 бодова, док је Миомир Кецмановић напредовао за три позиције и тренутно је 55. тенисер света са 890 бодова. Душан Лајовић је скочио за пет позиција и сада се налази на 59. месту АТП листе са 831 бодом, док је Хамад Међедовић пао за 13 места и тренутно је 134. на АТП листи са 492 бода.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије