Читај ми!

Обрадовић: Игокеа нас је изненадила у Београду, морамо да приступимо озбиљно

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његова екипа мора да приступи озбиљно четвртфиналној серији АБА лиге у којој је ривал црно-белима Игокеа.

Партизан у среду од 18.30 у "Београдској арени" игра против Игокее први меч четвртфиналне серије у АБА лиги.

"Имали смо пар дана да припремимо серију против Игокее и то је оно најбитније, да размишљамо само о њима, знамо како изгледа плеј-оф, да је мотивација свих тимова и играча је на другом нивоу и да подигнемо нашу, против тима који нас је изненадио, победили су нас у Београду, то значи да морамо да приступимо озбиљно", рекао је Обрадовић.

Друга утакмица на програму је у недељу од 18 часова у Александровцу, а евентуална трећа 28. априла поново у Београду.

Обрадовић је открио и да су сви здрави за почетак плеј-офа, осим Пи-Џеј Доужера. "Исто као и пред последњу утакмицу, само Доужер не тренира, сви остали су ту", додао је Обрадовић.

Истакао је шеф струке црно-белих да је атмосфера у екипи изузетно добра.

"Атмосфера је добра, све је нормално, радимо на нивоу који је прикладан за овај период године", закључио је Обрадовић.

Анђушић: Сви једва чекамо плеј-оф АБА лиге

Кошаркаш Партизана Данило Анђушић рекао је пред први меч четвртфиналне серије против Игокее да сви у клубу једва чекају плеј-оф и да већина екипе зна како се осваја титула регионалног шампиона.

"Добра је атмосфера у екипи, наравно да нам је било тешко, трудимо се да не размишљамо о прошлости, ако се фокусирамо на прошлост, не можемо да се фокусирамо на садашњост и будућност. Сада је фокус на плеј-оф АБА лиге. Сви једва чекамо плеј-оф. Игокеа нас је победила, али смо ми славили у Лакташима и то доста лако, па се надамо да ће поново бити тако", рекао је Анђушић.

Велики део екипе зна шта је потребно да се освоји титула пошто је Партизан сачувао костур екипе која је лане вратила регионални пехар посл 10 година.

"Прошле године смо пробили лед, знамо како то изгледа, какве нас утакмице очекују. Многи играчи знају, а и други момци ће се спремити кроз остале утакмице за финале", закључио је Анђушић.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво