Читај ми!

Обрадовић: Имамо велики респект према нашим пријатељима из Будућности

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред почетак полуфиналне серије АБА лиге да он и сви у клубу имају велики респект према пријатељима из Будућности и позвао навијаче да покажу гостопримство противнику.

Прва утакмица полуфиналне серије АБА лиге игра се у уторак од 18.30 минута у Арени.

"Играмо полуфиналну серију против Будућности са великим респектом према самој екипи. Имају велики квалитет. Оно што бих желео да нагласим овом приликом је да иако су нам велики ривали, долазе нам и велики пријатељи. Такође бих желео да замолим навијаче Партизана да их заиста на фер и спортски начин дочекају, да све протекне у доброј атмосфери", рекао је Обрадовић, објављено је на клупском сајту.

Тренер Партизана је рекао да је то оно што је потребно АБА лиги и свима у Партизану.

"Желео бих да свима покажемо гостопримство које можемо да пружимо сваком противнику и да се свако добро осећа кад дође у нашу Арену, и на крају крајева да се искључиво прича само о кошарци", закључио је Обрадовић и додао да су осим Огњена Јарамаза који има проблем са ногом сви остали играчи у пуном тренингу и спремни за сутрашњу утакмицу.

Током лигашког дела сезоне, црно-бели су два пута савладали сутрашњег ривала, а у четвртфиналним окршајима, Партизан је са 2:0 у серији савладао Игокеу, док је Будућност истим резултатом елиминисао Задар.

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара