Читај ми!

КК Партизан: Ходамо уздигнуте главе и у данима тешким и у данима славе

Кошаркашки клуб Партизан поручио је после пораза Црвене звезде од Ефеса због којег је остао без теоретске шансе за пласман у плеј-ин Евролиге да ће у будућности бити и успеха и неуспеха, али да неће нестати љубав и поштовање између играча и навијача клуба.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Ефеса у Истанбулу 100:55 у мечу последњег кола лигашког дела Евролиге. Партизан је овим поразом Звезде остао ван шанси за плеј-ин најелитнијег европског клупског кошаркашког такмичења.

"Ходамо уздигнуте главе и у данима тешким и у данима славе. Биће победа, успеха, трофеја... биће пораза, елиминација, биће тешких дана... Али никада неће нестати љубав и поштовање између играча и навијача Партизана", пише у објави клубa.

На друштвеним мрежама Партизан је објавио фотографију из филма "Роки" уз поруку: "Успех је у суштини кулминација неуспеха".

Партизан је могао да се пласира у плеј-ин Евролиге само у случају да је Црвена звезда победила Ефес, али је шампион Србије доживео најтежи клупски пораз у историји у Евролиги у Истанбулу и други најтежи пораз икад у Евролиги.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара