Читај ми!

Вукчевић: Провео сам две веома лоше године у Партизану

Кошаркаш Вашингтон визардса Тристан Вукчевић, који је до скоро био члан Партизана, изјавио је за шпански "Мундо депортиво" да је провео две веома лоше године у српском клубу.

Тристан Вукчевић је рекао да се није осећао пријатно у Партизану због мале минутаже.

"Била је то моја одлука, није ми се свиђало у Партизану. Провео сам тамо две веома лоше године. Када се указала прилика, рекао сам да ме је баш брига, да ћу платити и то је то. Догодило се много ствари, не желим да улазим превише у детаље, али нисам много играо и због тога се нисам осећао пријатно", рекао је Вукчевић за Мундо депортиво.

Ипак, када је реч о тренеру Партизана Жељку Обрадовићу, кошаркаш Вашингтона је имао само позитивне коментаре.

"Много ми је помогао, увек лепо говорим о њему. Имао сам 18 година када сам дошао и то што сам имао прилику да видим кошарку негде другде ми је заиста помогло, могу тако да кажем", додао је Вукчевић.

"Желим да играм и уживам у својој игри"

Вукчевић је истакао да су га у главном граду САД одлично дочекали.

"Тим, тренер и људи из Вашингтона ми много помажу. Дочекали су ме раширених руку. Осећам се веома добро, имам слободу да играм своју игру и покажем шта могу", изјавио је српски кошаркаш.

Према његовим речима, једино на шта је тренутно фокусиран је да сезону заврши на најбољи могући начин.

"Нисмо још разговарали, желим да завршим сезону на добар начин, остале су нам још три утакмице. Када завршим, видећу са екипом шта ће бити и какви су нам планови. Тренутно не размишљам о томе, желим да играм и уживам у својој игри, то је све", рекао је Вукчевић.

"Надам се да ћу једног дана поново играти у Реал Мадриду"

Млади кошаркаш се присетио и дела каријере који је провео у Реалу, из којег је такође отишао због недовољног простора за игру.

"Било је много играча на мојој позицији, Треј Томпкинс, Јабуселе, Дек... Није било места и разумео сам. Договорили смо се да одем у Партизан, што није било лоше. То је нешто што сам разумео, надам се да ћу једног дана поново играти у Реал Мадриду. То је најбољи клуб на свету, свако мора да има то искуство, то је нешто што нигде не постоји. Бити тако млад тамо је невероватна ствар. Морате доста да чекате на шансу, али ако је добијете и играте добро, све постаје неважно", додао је Вукчевић.

Некадашњи играч Партизана од доласка у НБА лигу бележи 7,3 поена по мечу уз скоро четири скока.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво