Читај ми!

Обрадовић: Одиграли смо озбиљно, не коментаришем ништа сем наше утакмице

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић задовољан је учињеним у последњем колу АБА лиге. Рекао је ова победа дошла у право време пред одлучујући дуел у Евролиги. Додао је да не жели да коментарише ниште сем онога што је у вези са Партизаном.

Партизан је регуларни део сезоне у АБА лиги завршио на другом месту, после победе против Задра (113:74) на крају АБА лиге.

"Одиграли смо озбиљно, екипа је деловала свеже и разиграно. Сада је испред нас плеј-оф, у међувремену утакмица Евролиге."

“Знамо да нас чека Игокеа, имамо искуство изгубљене утакмице овде. Треба да искористимо овај период да се што боље спремимо за све следи", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.

Партизану сада следи дуел последњег кола Евролиге против Валенсије, где је црно-белима за пласман у плеј-ин потребна победа, уз "помоћ" Звезде и тријумф против Ефеса у Истанбулу.

"Немам шта да коментаришем, спремићемо утакмицу против Валенисије, да поштујемо навијаче, противника и саме себе. Одиграћемо са највећим могућим амбицијама ту утакмицу. То је једино што можемо да урадимо", поручио је Обрадовић.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво