Читај ми!

Кошаркаши Звезде дочекују Виртус са циљем прекида низа пораза

Кошаркаши Црвене звезде од 19.00 у "Арени" дочекују екипу Виртуса у утакмици 31. кола Евролиге. Ток меча из часа у час можете пратити на нашем порталу.

Кошаркаши Звезде дочекују Виртус са циљем прекида низа пораза Кошаркаши Звезде дочекују Виртус са циљем прекида низа пораза

Звезда је од Панатинаикоса у "Арени" уписала шести пораз у низу у Евролиги. Гости из Атине тријумфовали су са 89:76, а игру су контролисали током читавог меча.

Против Виртуса, који је тренутно осма екипа на табели, тим са Малог Калемегдана има прилику да прекине негативни низ, то ипак неће бити лако јер се клуб из Болоње бори за шесто место у плеј-офу, па има велики мотив да упише победу.

Италијански и српски представник одиграли су три дуела до сада, а Виртус је после пораза у првом уписао две победе у низу.

У утакмици одиграној у склопу четвртог кола, Виртус је тријумфовао резултатом 85:79 у утакмици у којој је потпуно надиграо екипу коју је тада са клупе водио Душко Ивановић.

Звезда ни у овом дуелу неће моћи да рачуна на Дос Сантоса, Топића, Лазића и Томпкинса, док се Милош Теодосић вратио на паркет против Панатинаикоса, али се чини да није сто одсто спреман.


 

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво