Честитке државног врха кошаркашицама на освајању бронзане медаље

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку кошаркашицама Србије које су вечерас освојиле бронзану медаљу на Европском првенству у Београду.

Женска кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Европском првенству, пошто је у мечу за треће место победила Велику Британију са 81:55 (25:16, 15:17, 21:6, 20:18 ) у београдској "Штарк арени".

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честику кошаркашицама Србије.

"Упућујем искрене честитке српским кошаркашицама на изузетној пожртвованости и освојеној бронзи! Свака част!".

Председница Владе Ана Брнабић такође је упутила честитку: "Честитам од срца кошаркашицама Србије на освојеној бронзаној медаљи на Европском првенству. Ви сте наше шампионке и прави сте пример како се бори за своју земљу. Поносни смо на вас и хвала вам што сте нам донели толико радости у претходним данима".

"Ова европска бронзана медаља је доказ ваша снаге, упорности, енергије тима и поноса у дресу Србије, који су уткани у сваки корак на путу ка медаљи и још један доказ да сте у врху европске кошаркашке! Хвала вам, ово је успех за свако поштовање, Србија је поносно уживала у свему што сте показали на овом првенству!", наводи се у честитки министра омладине и спорта Вање Удовичића.

Потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност, проф. др Зорана Михајловић, честитала је кошаркашицама освајање медаље, истичући да су још једном показале да им је место у врху.

"Драге девојке, поштована Марина, од срца вам честитам освајање бронзане медаље! Бориле сте се храбро, онако како је то и једино могуће када се игра за своју земљу. Наш сте понос!", навела је Михајловићева и нагласила да су српске кошаркашице још једном доказале да су тимски дух, предан рад и упорност сигуран пут до успеха.

Честитку је упутила и Председница Народне скупштине Маја Гојковић.

"Честитам вам на одличној игри и освајању бронзане медаље. Успехом који сте постигли на овом такмичењу показали сте да је ваше место међу најбољима. Верујем да је пред вама још много успеха и да ћете наставити да постижете запажене резултате и нижете победе. Свака част, Србија је поносна на вас", поручила Гојковић кошаркашицама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара