Јокић: Нисам размишљао о НБА, а тек о Ол-стару...

Српски кошаркаш Никола Јокић, после дебитантског наступа на Ол-стару у Шарлоту, признао је да раније није очекивао да ће бити део највећег спектакла у НБА лиги.

Јокић је са шест поена и девет скокова учествовао у поразу Тима Јаниса Адетокумба од Леброна Џејмса – 178:164.

"Искрено, као дечак никада нисам размишљао ни о НБА лиги, а камоли о Ол-стару. Цео турнир је био занимљив, било ми је сјајно и у такмичењу у вештинама", рекао је Јокић америчким новинарима.

Јокић се нашалио и да није хтео да се рукује са својим тренером из Денвера Мајком Мелоуном, који је био на клупи Џејмсове екипе.

"Драго ми је због њега. Погодили су много шутева у другом полувремену и на крају победили", поручио је он.

На питање како се носи са великом популарношћу, Јокић је дао занимљив одговор.

"Не свиђа ми се то што не могу да кренем никуда без сликања, мрзим човека који је измислио мобилни и камеру у њему... Људи ме препознају на сваком кораку, истичу поштовање. Волим кад видим да ме цене", закључио је Јокић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво