Индијана на победу од друге рунде – Минесота "почистила" Финикс

Индијана пејсерси су на домаћем паркету савладали Милвоки баксе 126:113 па сада воде са 3:1 у серији НБА плеј-офа. Минесота тимбервулвси су са 122:116 надиграли Финикс сансе па са 4:0 пролазе у другу рунду.

Милвоки не може без Адетокумба, Индијана је дошла на једну победу од проласка у другу рунду плеј-офа.

После пораза у првом мечу у Милвокију, Пејсерси су везали три узастопна тријумфа и сада су јако близу да избаце једног од фаворита у Источној конференцији.

После прве две четвртине у којима су се екипе одвајале на максимално два поседа, Индијана је поново у трећој деоници поенима Тајриса Халибертона успела да се одлепи и оде на плус 17.

Везаним поенима на почетку последње четвртине Милвоки је успео да приђе на шест заостатка, али је Рик Карлајл тајм-аутом вратио моментум на страну домаћег тима.

Пејсерси су се поново одлепили, отишли на максималних 19 поена предности у једном тренутку и на крају рутински уписали тријумф.

Мајлс Тарнер био је најефикаснији појединац на мечу са 29 поена, Халибертон је додао 24, Нембард 14, док су Незмит, Сијакам и Оби Топин тиму допринели са по 13.

Брук Лопез је убацио 27 поена, Крис Мидлтон је додао 25, Бизли 20, али је помоћ осталих саиграча изостала.

"Метла" за Финикс сансе

Минесота тимбервулвси прва су екипа која је обезбедила пласман у другу рунду плеј-офа упркос партији од 49 поена Девина Букера. Финчев тим је без проблема уписао четири тријумфа у низу па сада чека бољег из дуела Лејкерса и Нагетса.

За разлику од претходна три, овај меч имао је резултатску неизвесност до последње деонице. 

Екипе су се током меча у великом броју наврата смењивале у вођству, али је у одлучујућој четвртини сјајни Ентони Едвардс узео лопту у своје руке, убацио 16 поена погодивши шест од седам шутева из игре.

Ентони Едвардс је убацио 40 поена, Карл Таунс је постигао 28, Мекденијелс је додао 18, док је Конли допринео са 10 поена.

У тиму Финикса Девин Букер је постигао 49 поена, Кевин Дурент је убацио 33, док је помоћ саиграча изостала.

среда, 15. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара