Томић: Победа над Олимпијом за повратак у прави ритам

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић поручио да је његовом тиму неопходна победа над Олимпијом из Љубљане како би се вратила на прави пут после три узастопна пораза.

Црвено-бели су претпрели два болна пораза у Еврокупу (Валенсија 82:81, Лимож 78:77) и убедљив од Цедевите (84:68), па сада траже повратак на победнички колосек.

"Очекује нас меч са екипом која је спој неколицине изузетно талентованих момака, уз искусне играче попут Бегића и Лорбека. Играли смо са њима два пута ове сезоне и знамо да неће бити лак меч. Међутим, нама је потребна победа како бисмо се вратили у прави ритам", рекао је Томић за клупски сајт.

Томић подсећа да и екипа из Словеније има императив због борбе за опстанак.

"Олимпија се са неколицином екипа бори да избегне опасну зону којој по свом квалитету свакако не припада. Зато морамо да будемо максимално опрезни и чврсти, јер ће без обзира на све наведено Олимпија играти без притиска у овој утакмици", рекао је Томић и подсетио да због повреде опет неће моћи да рачуна на капитена Бранка Лазића.

Крилни кошаркаш Огњен Добрић каже да ће Олимпија сигурно имати мотив за изненађењем у Београду.

"Ми желимо да се вратимо победама, осигурамо нашу позицију за коју се боримо од октобра месеца", закључио је он.

Утакмица 18. кола Црвена звезда - Олимпија игра се у суботу са почетком у 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара