Лендејл после елиминације: Крив сам, дошло је до грешке…

Кошаркаш Партизана Џок Лендејл преузео је кривицу за пораз од Лијетувос Ритаса 78:77 у Београду, којим је његов тим елиминисан из Топ16 фазе Еврокупа. Лендејл је 2,7 секунди пре краја, приликом извођења аута Литванаца, испустио Артсиома Параховског који је погодио кош за тријумф гостију.

"Преузимам одговорност, моја је грешка последњи напад... Имали смо грешку у комуникацији, требало је да пазим шта бекови раде. Дошло је до забуне", рекао је Лендејл после утакмице у дворани "Александар Николић".

Лендејл је признао да су црно-бели морали боље да бране последњи напад, али и да раније нису смели да дозволе да буду у заостатку.

"Много смо грешака направили, примили много кошева у првој деоници. Јурили смо резултат, нисмо смели да дођемо у ту позицију... На крају, успели смо да се вратимо, али смо упрскали ствар и примили кош две секунде пре краја".

Аустралијски центар каже да овај пораз не би требало много да утиче на екипу.

"Морамо још јаче да тренирамо, тако ћемо вратити самопоуздање", закључио је Лендејл и похвалио бучну атмосферу коју су навијачи створили.

Партизан у последњем колу гостује Алби у Берлину 5. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара