Срби добри, Џејмс Харден магичан

Милош Теодосић, Никола Јокић, Немања Бјелица и Богдан Богдановић одиграли су квалитетне мечеве у најјачој лиги света (иако је само тим овог последњег остварио победу), али вече, можда и досадашњи ток сезоне, обележио је Џејмс Харден, који је постао први играч у историји НБА лиге који је стигао до "трипл дабл" учинка – притом постигавши 60 поена!

Богдан Богдановић је у тријумф Сакраменто Кингса у Луизијани над Њу Орлеанс Пеликансима, за 18 минута на терену, убацио седам поена, имао је две асистенције и по једну ухваћену и украдену лопту.

Западније, у Тексасу, Сан Антонио Спарси савладали су Денвер Нагетсе (106:104), за које је 34 минута играо Никола Јокић. Он је то време испунио са 13 поена, седам скокова и осам асистенција, што је уједно и највише у тиму из Колорада.

Лос Анђелес Клиперси су у свом дому у Калифорнији поражени од Портланда резултатом 104:96. Милош Теодосић је за 28 минута постигао девет поена, имао је пет скокова и три асистенције, али и нешто слабије проценте шута (убацио је сваки трећи шут за два поена, сваки пети за три).

Бобан Марјановић остао је без дебија.

Претходне ноћи играо је и Немања Бјелица, чија је Минесота изгубила у Торонту са 109:104. Бивши МВП Евролиге је за 19 минута дао пет поена, имао исто толико скокова и две асистенције.

Хјустон Рокетси били су бољи од Орландо Меџика (114:107), а никако другачије и није могло да буде када је Џејмс Харден постигао 60 поена, дакле више од половине свог тима! Уз то, а овде тек ствари постају невероватне, имао је десет скокова и 11 асистенција.

Остали резултати:

Вашингтон – Оклахома Сити 102:96

Њујорк – Бруклин 111:95

Јута – Голден Стејт 129:99

Детроит – Кливленд 125 – 114

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво