Одлични Јокић недовољан за победу, скромни Бјелица

Српски центар Никола Јокић постигао је 24 поена и ухватио 11 лопти, али ни његов дабл-дабл учинак и добра игра нису били довољни да се победи лидер Истока екипа Бостона, која је славила у веома неизвесној завршници са 111:110. Немања Бјелица постигао је три поена у поразу Минесоте од Атланте.

Никола Јокић је на паркету провео 35 минута и још једном био један од лидера Денвера на мечу.

Српски центар постигао је 24 поена, ухватио 11 скокова имао пет асистенција, уз проценат шута од 47 одсто и две изгубљене лопте.

Уз Николу нарасположенији у редовима Нагетса били су Лајлс са 20, Бартон са 19 и Пламли са 16 поена.

Госте су до победе у трилер завршници предводили Ирвинг са 27, Тејтум са 20 и Морис са 14 поена.

Селтикси су имали вођство готово читав меч, али су у другом полувремену, а поготово последњој деоници Нагетси припретили и успели да потпуно анулирају дефицит.

Кључне поене за Бостон у тим моментима постигли су Ирвинг, а потом и Браун који је 30 секунди до краја Бостону донео три поена предности.

Денвер је имао своју шансу, након што се није одлучио за пас ка отвореном саиграчу, шут за победу промашио је Бартон, а Крејг је потом лопту одбојком убацио у кош након истека времена, па је Бостон славио на гостовању у Колораду.   

Денвер је уписао свој 24. пораз у 50 одиграних мечева и налази се на осмој позицији Западне конференције, док је Бостон лидер Истока са 36 победа у 51 одиграној утакмици.

Немања Бјелица постигао је три поена и имао три ухваћена скока за 13 проведених минута на паркету у поразу Минесоте од Атланте 105:100.

Најефикаснији у Тимбервулвсима су били Батлер са 24, Гибсон са 17 и Таунс са 15 постигнутих поена.

Истакнути у редовима Хокса били су Бејзмор са 22, Шрудер са 18 и Дедмон и Илијасова са по десет постигнутих поена. 

Минесота је забележила 21. пораз у 53 одиграна меча и налази се на четвртој позицији Запада, док је Атланта претпоследња на Истоку са 15 победа из 50 мечева.

У осталим мечевима Индијана је код куће славила над Шарлотом 105:96, Мемфис над Финиксом 120:109, Милвоки над Филаделфијом са 107:95, док је Мајами у гостима био бољи од Даласа са 95:88.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво