Кошаркаши Партизана почели припеме за нову сезону

Кошаркаши Партизана почели су припреме за нову сезону, а тренер Мирослав Николић рекао је да ће се сва питања у вези састава тима решавати у ходу.

Црно-бели су први тренинг одрадили у дворани Динамика на Дорћолу. Како је објављено на сајту Партизана, црно-белу опрему су задужили Михајло Андрић, Слободан Јовановић, Никола Танасковић и Ђорђе Мајсторовић, као и играчи који ће у наредном периоду тренирати са првим тимом Ђорђе Тресач, Вук Обрадиновић и Алекса Новаковић.

На првој прозивци тренера Мирослава Николића био је и Вања Маринковић који због здравствених проблема није тренирао. На Дорћолу нису били и репрезентативац БиХ Обрад Томић, који има обавезе са државним тимом, као ни Американци Джејми Скин и Ијан Бејкер, који ће у Београд доћи 13. августа.

"Ово је први тренинг, полако се окупљамо и комплетирамо. Сва питања у вези састава ћемо решавати у ходу, како припреме буду одмицале. Очекујемо да нам се ускоро придруже Скин, Бејкер и Томић", рекао је Николић.

Прве провере Партизан ће имати 26. и 27. августа против Темишвара, односно Олденбурга. Затим следе мечеви против Бешикташа, Игокее, турнир у организацији Мега Бемакса и Суперкуп АБА лиге који се одиграва у Бару од 20. до 22. септембра.
Нови тим црно-белих навијачима ће се представити 26. септембра када Партизану у госте долази Фенербахче, актуелни шампион Европе, предвођен најбољим тренером Европе Жељком Обрадовићем, као и некадашњим играчем "парног ваљка" Јаном Веселим.

У новој сезони, уз тренера Николића, у стручном штабу ће радити асистенти Никола Марковић и Александар Матовић. Шеф тима за физичку припрему играча биће Адам Петровић, са којим ће радити и кондициони тренер Милош Цветановић. Бригу о здрављу црно-белих, поново ће преузети Мома Јаковљевић, док ће се у новој улози наћи Душан Кецман, од ове сезоне тим менажер, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво