Бранко Лазић: Најбоља сезона у историји Звезде

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је, после освајања освајања треће овогодишње титуле, да је садашња генерација одиграла најбољу сезону у историји клуба.

Екипа Дејана Радоњића новим тријумфом против ФМП-а (87:57) прославила је трећу узастопну титулу шампиона Србије, 18. укупно, додавши трофеј на ове сезоне већ освојену АБА лигу и Куп Радивоја Кораћа, уз одличан наступ у Евролиги.

"Утисци су феноменални, завршили смо најбољу сезону у историји клуба. Сви смо пресрећни и сада нам преостаје да се одморимо. Хвала навијачима што су нас носили у напорној сезони", рекао је Лазић новинарима после меча. Он није могао са сигурношћу да каже да ли ће остати у Звезди, након што се доводи у везу са Барселоном и Локомотивом из Кубања.

"Волео бих да останем, али постоји интересовање многих клубова. Само се још НБА не спомиње", уз осмех је додао Лазић.

Крилни кошаркаш Марко Симоновић навикао се на трофеје последњих година у црвено-белом дресу.

"Триплета? Оно наше... Било је задовољство бити део овог тима, успели смо да издржимо у оваквим условима. Истекао ми је уговор, али још ништа нисам причао са клубом", закључио је Симоновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво