Беризова необична мотивација фудбалера Севиље

Тренер Севиље Едуардо Беризо, на полувремену меча против Ливерпула у Лиги шампиона при резултату 0:3, открио је својим фудбалерима да има рак простате и то им је био екстра јак мотив да стигну до невероватног ремија. Бројни шпански медији, међу којима и локални "Севиљаинфо", пренели су да ће аргентински стручњак данас бити подвргнут операцији и опоравку.

Емотиван тренутак догодио се у последњим минутима меча, Севиља је губила са 3:2, а онда је Гвидо Пизаро постигао гол из гужве после корнера и сви играчи су отрчали тренеру у загрљај да прославе велики бод који им даје шансе да чак са првог места групе оду у осмину финала.

Бројни шпански медији, међу којима и локални "Севиљаинфо", пренели су да ће аргентински стручњак данас бити подвргнут операцији и опоравку.

Беризов значај за реми описао је његов земљак и везиста Евер Банега.

"Утакмица је била луда. Ушли смо у свлачионицу знајући да ако верујемо можемо да се вратимо. На друго полувреме изашли смо са другачијим ставом, за навијаче и тренера који је променио нашу ситуацију. Он је човек који највише верује у нас, води нас правим путем и ми га следимо", рекао је Банега.

Фудбалери Севиље налазе се на другом месту Е групе Лиге шампиона са осам бодова, једним мање од Ливерпула, а два више од московског Спартака, а у последњем колу гостују Марибору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара