Адем Љајић приведен због ометања јавног реда и мира у алкохолисаном стању

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд поднеће кривичну пријаву против фудбалера Адема Љајића због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

Медији преносе да је полиција реаговала по пријави из београдског хотела да је Љајић, вређао рецепционера и насрнуо на њега.

Када су изашли на лице места, полицајци су затекли бившег репрезентативца Србије и фудбалер Новог Пазара у видно алкохолисаном стању, па су после мерења алкометром утврдили да има 2,2 промила алкохола у крви.

Треће основно јавно тужилаштво у Беораду се поводом догађаја огласило саопштењем.

"По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд ће поднети кривичну пријаву против А.Љ. (рођен 1991. године) због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из члана 23. Закона о јавном реду и мира које је извршио дана 18.05.2024. године у раним јутарњим часовима на Новом Београду. По пријави грађанина о ремећењу јавног реда и мира, полицијски службеници су изашли на место догађаја и затекли А.Љ, који је вређао полицијске службенике и ометао их у извршавању службених радњи. Алкометром је утврђено да окривљени има 2,2 промила алкохола у крви, а окривљени ће на све околности извршења кривичног дела бити саслушан у редовном поступку", пише у саопштењу тужилаштва.

Према писању бројних медија, он је закаснио на меч са Железничаром, упутивши се ка стадиону директно из Суда. Самим тим није био у стартној постави, већ на клупи за резерве. Меч је готов победом домаћина 3:1, а Љајић није улазио у игру.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије