Читај ми!

Балотели стигао у Милан: Не смем више да грешим

Италијански фудбалер Марио Балотели је дошао у Милан на позајмицу до краја сезоне, званично је потврдио италијански клуб. Контраверзни центарфор је истакао да је сада играчки сазрео и да ће оправдати очекивања навијача и клуба у коме је својевремено пружао одличне партије.

Балотели је прошле године прешао из Милана у Ливерпул за 16 милиона фунти, али није показао скоро ништа у енглеском клубу, пошто је током 16 наступа постигао само један гол.

У претходном мандату у Милану био је, међутим, одличан, пошто је у 54 наступа постигао 30 голова.

Каријера овог центарфора обележена је контроверзама и сумњама у његову професионалност, али је сада рекао да је сазрео.

"Осећам се као неко ко је управо оставио први део каријере по страни. Играо сам и живео као дечак, али утакмица није завршена. Сада ћу да живим као човек. Знам да многи не верују да могу да се вратим, али морам да покушам и морам да верујем у то", рекао је Балотели за Газето дело спорт.

Тренер Милана од ове сезоне је српски стручњак Синиша Михајловић који је строг и кога су многи истакли као једног од ретких који може Балотелија да врати на прави пут.

"Обећао сам себи, мојој породици, Милану, Михајловићу (агенту Мину) Раиоли и свима који ми желе добро. Знам да не смем више да грешим. Прихватићу сва правила. Нисам заборавио да играм фудбал", рекао је Балотели.

Његов одлазак потврдио је и Ливерпул, чијим навијачима је играч послао посебну поруку.

"Захвалан сам Ливерпулу и његовим навијачима на шанси коју су ми пружили. Ово није збогом, већ довиђења. Навијаћу за вас увек у свим такмичењима...осим ако не играте против Милана", написао је Балотели на Фејсбуку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара