Енрике: Aко Јунајтед плати обештећење за Педра...

Тренер Барселоне Луис Енрике свестан је да ће тешко задржати Педра у клубу, уколико Манчестер јунајтед активира откупну клаузулу која износи 22 милиона фунти.

Тренер Барселоне Луис Енрике признао је да неће моћи да задржи Педра Родригеса, ако Манчестер јунајтед плати обештећење од 22 милиона фунти.

"Ако жели да оде, клуб ће морати да активира клаузулу његовог уговора о обештећењу (22 милиона фунти). Разговарао сам са Педром о томе, рекао му шта мислим, али не желим да откријем наш разговор", рекао је Енрике, пренели су британски медији.

Педро нема сигурно место у првом тиму Барселоне, пошто добро играју Лионел Меси, Луис Суарес и Нејмар и имају предност код тренера.

Британски медији спекулисали су да тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал жели да доведе Педра, који је прошао омладинску школу Барселоне, а за први тим дебитовао је 2008. године и за то време освојио је 19 трофеја. Он је прошле сезоне био првотимац у само 14 утакмица.

Педро је недавно рекао да воли да игра у Енглеској, пошто су стадиони увек пуни и због добре атмосфере.

"Играо сам против Арсенала и Челсија, као и у Шкотској против Селтика. То су једне од најбољих утакмица. Такође, волим да играм и на Олд Трафорду", рекао је Педро.

Фудбалер Барселоне Сехио Бускетс рекао је да се Педро двоуми око останка пошто је тек чеврти избор тренера Енрикеа.

"Надам се да ће остати. То бих волео, али он ће одлучити. Разговарали смо, али нећу открити шта ми је рекао. Схватам његово двоумљење, пошто жели редовно да игра", рекао је Бускетс.

Наводно, за Педра су, уз Јунајтед, заинтересовани и Челси и Ливерпул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара