Пелегрини: Не знам да ли Џеко остаје у Ситију

Мануел Пелегрини није сигуран да ће Един Џеко и наредне сезоне играти у Манчестер ситију. За репрезентативца БиХ озбиљно заинтересована Рома.

Менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегрини не зна да ли ће Един Џеко и наредне сезоне играти за "грађане".

Чилеански стручњак није пружио Џеку шансу да са клупе уђе у игру у пријатељском мечу против Роме, што је подгрејало гласине да би могао да пређе управо у тај италијански клуб.

"Џеко није играо прошлу утакмицу јер није познато да ли ће остати. За сада тренира са нама и видећемо шта ће се десити", рекао је Пелегрини, а преноси Скај Спорт.

Џеко прошле сезоне није био задовољан минутажом, коју је изгубио доласком Вилфрида Бонија из Свонсија.

Он је 2011. године прешао у Сити из Волфсбурга у трансферу вредном 27 милиона фунти и имао је значајну улогу у освајању две титуле у Премијер лиге (2012. и 2014).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара