Бентеке: Учинићу све да усрећим Ливерпул

Нови нападач Ливерпула Белгијанац Кристијан Бентеке изјавио је да је срећан што је постао део великог пројекта тима са Енфилда и да ће учинити све да навијаче учини срећнима.

Досадашњи голгетер Астон Виле прешао је у Ливерпул, након што је петоструки шампион Европе платио откупну клаузулу вредну 47 милиона евра и учинио га најскупљим фудбалером Белгије у историји.

Претходни рекордер био је Аксел Витсел, за кога је Зенит када је долазио из Бенфике платио 45 милиона.

"Ово је прави клуб за мене. Обавио сам кваитетан разговор са менаџером Роџерсом и желео бих да будем део његовог пројекта", рекао је Бентеке за Ливерпулов сајт.

Бентеке је за Вилу од 2012, када је у тај клуб прешао из Генка одиграо 101 утакмицу и постигао 49 голова.

"Веома сам срећан што сам део Ливерпулове породице и уцинићу све да их учиним срећнима. Радићу напорно за тим и своје саиграче", поручио је Бентеке.

Бентеке је за репрезентацију Белгије одиграо 24 утакмице и постигао седам голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара