Читај ми!

Швајнштајгер: Хоћу још много трофеја!

Фудбалер минхенског Бајерна Бастијан Швајнштајгер рекао је да је и даље гладан трофеја и поручио да му недостаје титула првака Европе са репрезентацијом Немачке.

Швајнштајгер је са државним тимом био најближи освајању континенталног шампионата 2008. године, али је Шпанија у финалу у Бечу била боља, гол је постигао Фернандо Торес.

"Освајањем Светског првенства постао сам још гладнији. Трофеји ми још много времена неће досадити и надам се да ће их бити још. Желим да ми се понове тренуци из Бразила, пошто су пехари као зараза. Недостаје ми само Европско првенство", рекао је Швајнштајгер, а преноси Билд.

Он је додао да му је најтужнији тренутак у каријери пораз после пенала од Челсија у финалу Лиге шампиона у Минхену.

"Пре две године смо на свом терену изгубили од Челсија на најбруталнији начин. Након победе над Аргентином лежао сам на терену и плакао од среће јер сам знао да је дошла правда. Желим да поновим такав осећај", закључио је немачки везиста.

Швајнштајгер је целу каријеру провео у Бајерну, одиграо је 477 утакмица, постигао 63 гола и освојио седам титула Бундеслиге.

Са баварским клубом освојио је Лигу шампиона, седам националних купова, два Лига купа, два Суперкупа Немачке, УЕФА Суперкуп и Светско клупско првенство.

За "панцере" је одиграо 108 мечева и дао 23 гола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара