Читај ми!

Фабрегас: Па, нисмо ми Арсенал!

Екипа Челсија је најозбиљнији кандидат за титулу у Премијер лиги, а све више људи верује да "плавци" могу завршити сезону без пораза, као Арсенал у сезони 2003/2004. Не и Сеск Фабрегас.

Фудбалер Челсија Сеск Фабрегас не верује да његов тим може да заврши сезону у Премијер лиги без пораза, као што је то урадио његов некадашњи клуб Арсенал 2004. године.

Арсенал је у сезони 2003/2004. забележио 26 победа и 12 ремија и импресивно освојио титулу, па шпански везиста мисли да ће тешко неки тим поновити такав успех.

"Шала је да ће Челси завршити сезону без пораза. Постоји само један тим који је то урадио, Арсеналов, који је био невероватан у сезони 2003/2004. Ми имамо екипу која може свакога да победи, али звучи нестварно да можемо да останемо непоражени у Премијер лиги целе сезоне", рекао је Фабрегас за Скај спорт", који је био део те екипе "тобџија".

Фабрегас је јуче постигао свој првенац у дресу Челсија против Кристал Паласа (2:1), након лепе акције "плаваца" у 51. минуту.

"Одиграли смо одлично друго полувреме, у којем су обе екипе играле са по десет играча. Оскар је постигао леп гол и задовољан сам победом. Поносан сам на наш досадашњи учинак", закључио је Шпанац.

Фабрегас је у енглеском шампионату одиграо осам утакмица и остварио чак седам асистенција.

Челси се после осам налази на првом месту на табели Премијер лиге са 22 бода, пет више од друголасираног Манчестер Ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара