Читај ми!

Јагелка утишао "Енфилд" и донео бод Евертону!

Дерби "Мерсисајда", 223. у историји, донео је много узбуђења, два сјајна гола са дистанце и на крају поделу бодова, Ливерпул–Евертон 1:1. Стрелци Џерард и Јагелка.

Фудбалери Ливерпула и Евертона одиграли су нерешено – 1:1 на "Енфилду" у градском дербију, у првој утакмици шестог кола енглеске Премијер лиге.

Стрелац гола за Ливерпул био је Стивен Џерард у 65. минуту из слободног ударца са око 25 метара, а изједначење Евертону донео је Фил Јагелка у другом минуту судијске надокнаде времена спектакуларним волеј ударцем са ивице казненог простора.

У првом полувремену најбољу прилику за Ливерпул имао је Адам Лалана у 11. минуту, али је после корнера његов ударац главом са око 10 метара одбранио голман Тим Хауард.

Прво полувреме обележила је брза и отворена игра на обе стране. Екипе су се углавном ослањале на ударце са дистанце, али ниједна екипа није успела да дође до гола.

У другом полувремену конкретнији је био Ливерпул, који је и после датог гола имао шансе да удвостручи предност, али је Евертон у судијској надокнади времена дошао до изједначења.

Српски репрезентативац Лазар Марковић био је у стартној постави Ливерпула, али је у 60. минуту замењен.

Ливерпул је тако забележио први реми, па сада заузима 10. место са седам бодова, док је Евертон 12. са шест.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара