Читај ми!

Лалатовић: Чека нас тешко друго полувреме у Чачку

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је данас да очекује тежак меч против чачанског Борца у Суперлиги, али је поручио да црвено-бели морају да победе како би остали у борби за титулу.

Црвена звезда и Борац ће други пут у пет дана одмерити снаге, а тренер црвено-белих Ненад Лалатовић очекује тежак задатак али и победу у Чачку.

"Очекује нас у понедељак друго полувреме с Борцем, прво смо добили са 1:0, а ово друго ће бити још теже, самим тим што играмо у Чачку, где традиционално играмо лошије, али традиције су ту да се руше", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону Црвене звезде.

Заједница суперлигаша је, због препоруке Министарства унутрашњих послова да се утакмице седмог кола Супер лиге не могу одиграти у предвиђеном термину због Параде поноса, померила све мечеве за понедељак, сем утакмице ОФК Београд – Партизан.

"Борац је показао у среду да има квалитетан тим, квалитетне појединце на које морамо да обратимо пажњу. Веома је битно што су моји играчи свесни тежине утакмице и што ће пружити све од себе. Свесни смо и тога да смо квалитетнији од њих, а ја сам сигуран да су моји играчи најбољи у Србији, али то морамо да покажемо у Чачку", рекао је Лалатовић.

Звезда је у среду у шеснаестини финала Купа Србије победила Борац са 1:0 а стрелац је био Ђорђе Деспотовић.

Лалатовић је рекао да у конкуренцији за тим неће бити Данијела Аврамовског, који се повредио на последњој утакмици.

"Жао ми је што се повредио, планирао сам га за понедељак, али он је oбновио повреду коју је задобио са репрезентацијом и како стоје ствари – неће играти две недеље", рекао је Звездин тренер.

Лалатовић је истакао да екипи иде на руку што је добила дан одмора више и додао да су га сви играчи "задовољили" игром у Купу.

Фудбалер Звезде Дарко Лазовић рекао је да екипа у Чачак путује са jасним циљем, а то су три бода.

"Очекује нас тешко гостовање. Они су узели осам бодова из шест одиграних утакмица и то може да им донесе превише самопоуздања, а то нама може да олакша посао. Циљ је јасан, а то су три бода", рекао је он.

Лазовић је додао да није задовољан играма у јесењем делу сезоне.

"Свакако могу боље, нисам задовољан својим играма, али верујем да ћу бити бољи како одмиче првенство", закључио је Лазовић.

Утакмица седмог кола Супер лиге између Борца и Црвене звезде играће се у понедељак од 19.00 на реновираном стадиону у Чачку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара