Бејл: Реал жели све трофеје!

"Лос Бланкоси" имају страшан тим, препун играча који се, са пуним правом, могу назвати најбољим на свету на позицијама које играју. Стога не сме да чуде самоуверене изјаве играча Реала уочи почетка сезоне.

Фудбалер Реала из Мадрида Герет Бејл рекао је да тај клуб жели да у новој сезони тријумфује у свим такмичењима.

"Играмо у шест такмичења и желимо у сваком да победимо. То би било невероватно, али ми смо 'гладнији' смо него икада. Нико није успео да одбрани трофеј Лиге шампиона и ми желимо то да урадимо", рекао је Бејл.

"Надам се да ћемо ка великим успесима у новој сезони кренути из Кардифа, мог родног рада. Верујем да ћемо победити Севиљу у Супер купу Европе", додао је он.

Реал је прошле сезоне освојио јубиларну, десету титулу у Лиги шампиона, као и Куп краља.

У нову сезону клуб са стадиона "Сантјаго Бернабеу" улази са два појачања. Придружили су му се најбољи стрелац Мундијала у Бразилу, Хамес Родригес, и Тони Крос, доскорашњи играч Бајерна из Минхена и нови првак света са Немачком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара