Читај ми!

Партизан: Размишљамо само о Лиги шампиона!

Миле Јовичић, потпредседник Фудбалског клуба Партизан, изјавио да хапшење председника Драгана Ђурића не утиче на функционисање клуба и да су све мисли усмерене ка утакмици са Торшавном. Ови догађаји ни на који начин нису повезани са Партизаном, рекао Јовичић.

Потпредседник Партизана Миле Јовичић рекао је да ново хапшење председника црно-белих Драгана Ђурића неће утицати на функционисање клуба и додао да је сва пажња усмерена на квалификациону утакмицу за Лигу шампиона.

"Било је дилема да ли да одржимо конференцију, јер немамо ништа ново да кажемо поводом догађања. Све информације са којима располажемо су из медија. Клуб функционише нормално и конкретно, све мисли су усмерене ка првом квалификационом мечу у Европи и верујемо да ћемо успешно започети европски пут", рекао је Јовичић новинарима на стадиону Партизана.

Председник Партизана, власник Зекстре и председник УО Ветеринарског завода Драган Ђурић ухапшен је због сумње да је у пословима са регресираним ђубривом оштетио панчевачку Азотару за седам и по милиона евра.

"Ова догађања ни на који начин нису повезана са Партизаном", истакао је Јовичић.

Он је рекао да је у петак одржана седница Секретатијата клуба и додао да ће клуб у наредном периоду функционисати нормално, као и да неће бити никаквих вандредних дешавања.

Генерални секретар Партизана Дарко Грубор рекао је да у овом тренутку најбитни добар почетак клуба у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Најважнија је мобилизација свих структура у клубу, као и комплетне јавности пред Лигу шампиона", рекао је Грубор.

На питање новинара да ли ће посетити Ђурића у затвору, као што је то учинио када је председник Партизана први пут ухапшен, Грубор није желео да да одговор.

Партизан ће прву квалификациону утакмицу за Лигу шампиона одиграти у уторак од 20.45 на стадиону у Хумској против исландског Торшавна.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара