Стојановић: Ово смо чекали целе сезоне!

Шеф струке Црвене звезде Славиша Стојановић каже да је љут што су његов тим већ прогласили првацима, иако та титула мора да се "овери" победом против ОФК Београда. Морамо да будемо озбиљни. Противник има квалитет, не можемо да дозволимо луксуз да размишљамо унапред, рекао је Стојановић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да сви у клубу знају шта доноси победа против ОФК Београда, али је и навео да посао мора да се одради на терену и да га љути прича о прослави титуле.

"Знамо о каквој утакмици се ради, целе године смо радили да бисмо дошли до овог тренутка, али не смемо да размишљамо ни о чему другом, већ само о томе да дођемо до три бода", рекао је Стојановић.

Црвена звезда дочекује ОФК Београд у 29. колу Супер лиге Србије и ако забележи победу обезбедиће титулу шампиона и тако прекинути низ Партизана од шест узастопних титула.

"ОФК Београд је везао три победе, у добром је ритму, тако да нас чека озбиљна утакмица. Знамо шта нам она носи, имамо довољно мотивације", казао је тренер црвено-белих.

Он је додао и да га љути то што се су Звезди у јавности већ приписани бодови.

"Љут сам на све оне који пласирају то да је прича завршена. Морамо да будемо озбиљни. Противник има квалитет, не можемо да дозволимо луксуз да размишљамо унапред. Морамо да одрадимо посао као професионалци", навео је Стојановић.

"Играчи схватају каква нас утакмица чека, али после тих 90 минута можемо да размишљамо о стварима који нису везане за терен", додао је тренер Звезде.

Стојановић је навео и да ће му ова утакмица бити најважнија у каријери.

"Јесте, биће најважнија... Освајао сам првенства и веома важне утакмице, али ово је нешто посебно због величине клуба који водим, али и због свега што се дешавало ове године. Не желим сад ништа да причам док се све не заврши", казао је Стојановић.

Нападач Звезде Ђорђе Ракић рекао је да њега и његове саиграче очекује меч који "су сви једва чекали".

"Што се више прича о прослави то прави већи проблем у главама свих. Можда смо прерано почели да причамо о томе, али сви смо свесни колико би се сви обрадовали да Звезда постане шампион. Али то треба прво одрадити на терену", рекао је Ракић, који је каријеру почео у ОФК Београду.

"Први пут играм против бившег клуба. То је клуб који ме лансирао, много је учино за мене, али ово је специфична утакмица и нема сентименталности. Драго ми је да су изборили опстанак. Желим им срећу, али се искрено надам да ћемо победити", додао је Ракић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара