Читај ми!

Николић: ОФК може да изненади Звезду

Шансе нису велике, али док постоје у Партизану неће бити предаје. Тренер црно-белих Марко Николић рекао је да је циљ његовог тима да у последња два меча првенства оствари исто толико победа, а да би ОФК Београд могао на Маракани да "откине" неки бод.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић поручио је да је његов тим, упркос малим шансама, мотивисан за одбрану титуле и додао да верује да би ОФК Београд могао да изненади Црвену звезду, чиме би се задржала неизвесност у шампионској трци.

"Имамо добру серију иза себе, морамо увек да будемо мотивисани због навијача, извесно је да ће због кише услови за игру у Суботици бити веома тешки, али имамо момке који могу да одговоре на тај изазов. Спартак ће сигурно желети да се надиграва. То је екипа која је спој младости и искуства", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Он је истакао да Никола Нинковић сигурно неће играти због жутих картона, док је због повреде под знаком питања Данко Лазовић.

Николић је рекао да је Партизан показао више него јесенас, али да то, очигледно, није било довољно.

"Имамо много већи бодовни салдо него јесенас, такође и неки други статистички параметри су бољи. Нажалост, то очигледно није довољно, Имамо и тријумф над Црвеном звездом као неку врсту сатисфакције, Међутим, низ нашег вечитог ривала је био нешто чему је било тешко парирати", рекао је Николић.

Он је нагласио да верује да ће на клупи Партизана остати и следеће сезоне.

"Имам важећи уговор на две и по године, нису потребни никакви додатни преговори, што се мене тиче. Радим као да ћу остати тренер, али то није питање за мене него за људе из управе", рекао је Николић.

Он је нагласио да не размишља о евентуалном одлагању утакмице са Спартаком, због лошег времена - будући да је суботички клуб пролетос због натопљеног терена одложио меч.

"Апсолутно не размишљам о томе. Нећемо се сложити са евентуалним одлагањем, уосталом, домаћин мора да обезбеди све услове да се утакмица одигра", рекао је тренер Партизана.

Он је нагласио да се нада да ће ОФК Беогард изненадити Звезду и да ће се тако продужити неизвесност у трци за титулу.

"ОФК Београд има пет победа у последњих шест мечева, има најбољу форму уз Партизан и Звезду. Ради се о талентованој екипи. Ако неко може да изненади Звезду, онда је то ОФК Београд", оценио је Николић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара