Читај ми!

Финале Купа: Лепа атмосфера и добар фудбал

Младен Додић и Бранко Бабић, тренери Јагодине односно Војводине, надају се доброј атмосфери и атрактивном фудбалу у предстојећем финалу Купа Србије.Утакмица се игра од 20.00 на стадиону Партизана у Београду.

Тренери Јагодине и Војводине оценили су да је финале Купа уз "вечити дерби" највећи спортски догађај у Србији и истакли да се и једни и други надају трофеју у том такмичењу.

"Ова утакмица, која сада већ постаје честа, свакако је један од најлепших спортских догађаја у Србији. Желим да сви актери допринесу да направимо лепу атмосферу и учинимо овај догађај још бољим", рекао је тренер Јагодине Младен Додић на заједничкој конференцији за новинаре уочи финала Купа на стадиону Партизана.

Јагодина је прошле сезоне освојила Куп победом управо против Војводине са 1:0, а Додић је казао да Јагодина има велики мотив и обавезу да одбрани тај трофеј.

"Војводина је једна веома добро укомпонована екипа са доста младости и талента, а исто тако и искуства. Сигуран сам да је пред њима светла будућност. Они су после зимских промена у клубу много брже од очекиваног дошли до жељене игре", рекао је тренер Јагодине.

Додић је, такође, истакао да Војводина "можда игра и најлепши фудбал у Србији".

Тренер Војводине Бранко Бабић рекао је да новосадска екипа има обавезу да се бори за први трофеј Купа Србије.

"Једина обавеза мојих играча је да играју фудбал, да се боре и да покушају да освоје први Куп за Војводину у историји клуба. Ми смо један новоукомпоновани тим, за разлику од прошле године, али жеља је опет велика", рекао је Бабић.

Према његовим речима, предстојећа утакмица јесте веома важна, али ће се "фудбал играти и после те среде".

"Оно што треба сви актери на терену да допринесу, јесте забава и добра игра јер је то оно што недостаје српском фудбалу. Јагодина је суперекипа, која је на окупу већ три године, уз веома мали број промена. Они су тим који игра организовано у одбрани и највећи проблем ће бити то пробити", објаснио је Бабић.

Финале Купа Србије између Јагодине и Војводине играће се у среду од 20.00 на стадиону Партизана у Београду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара