Роналдо игра лоше јер је повређен?!

Шпански медији, предвођени "Марком", преносе да је за недавне "невидљиве" наступе Кристијана Роналда против Барселоне и Севиља крива повреда чашице колена. Португалац пропуштао тренинге због одлазака на третмане, али ипак играо мечеве.

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо има проблема са повредом колена, али неће одсуствовати са терена у предстојећим утакмицама.

Увек одлично упућена "Марка" пренела је да Роналдо има проблема с тетивом чашице колена, због чега је у последњих неколико утакмица замењен, али да повреда није озбиљна. Спекулише се да се повредио још крајем прошле сезоне.

Лист је навео да Роналдо свакодневно иде на третмане код физиотерапеута и да му је чашица колена завијена, али да није могао у потпуности да се припреми за утакмицу са Барселоном, прошле недеље, пошто је пропуштао тренинге због одлазака на третмане.

Такође, исто је било и уочи утакмице са Севиљом, у среду. Реал је обе утакмице изгубио, од Барселоне 3:4, а од Севиље 1:2.

Роналдо ће бити у тиму за првенствену утакмицу против Рајо Ваљекана.

После 30 кола, Реал је трећи на табели Примере са 70 бодова, три мање од првопласираног градског ривала Атлетика и два мање од Барселоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара