Читај ми!

Вулићевић у Партизану!

Мирослав Вулићевић, доскорашњи капитен Војводине, друго је појачање ФК Партизан у прелазном року. Вулићевић је међу црно-беле стигао као слободан играч, а са шампионом Србије потписао је троипогодишњи уговор.

Фудбалски клуб Партизан представио је ново појачање, досадашњег десног бека Војводине Мирослава Вулићевића, с којим је потписао троипогодишњи уговор.

Вулићевићу је истекао уговор с Војводином, па је у Партизан дошао као слободан играч.

Он је претходно у Војводини сарађивао с тренером Марком Николићем, који је прошле недеље на клупи Партизана заменио Вука Рашовића.

Вулићевић је каријеру почео у екипи Бане из Рашке, играо је још за Јавор и чачански Борац, а 2009. године је прешао у Војводину.

Он је друго Партизаново појачање откако се завршио јесењи део првенства, пошто је пре њега у Хумску стигао Никола Дринчић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара