Читај ми!

Рамадани демантује медије и Партизан

Менаџер Лазара Марковића, свима добро познати Фали Рамадани, демантовао је писање енглеских и португалских медија да ће његов клијент прећи из Бенфике у Челси али и челнике Партизана, који тврде да им припада проценат од евентуалног трансфера.

"Лазар Марковић прелази из Бенфике у Челси за 15 милиона а проценат од трансфера иде и Партизану" - обе ове информације демантовао је познати менаџер Фали Рамадани.

"Марковић тренутно игра за Бенфику, има с њом уговор на четири године и нема намеру нигде да иде, засад. То што пишу о његовом одласку у Лондон нема везе с истином", рекао је Рамадани и потом се осврнуо на тврдње из Хумске да ће Партизану припасти 20 одсто од наредног трансфера репрезентативца Србије.

"Што се тиче власништва над њи, он 50 одсто припада Бенфики, а 50 одсто је власништво Инвестиционог фонда Пинија Захавија. У случају будуће продаје, само они ће имати право да деле профит од Марковића".

Летос, први човек Партизана Драган Ђурић рекао је да је Партизан задржао право од будуће продаје Марковића и да му следује 20 одсто, што значи да би црно-белима од трансфера вредног 15 милиона припало око 3 милиона европских новчаница..

"Не знам зашто је Ђурић тако причао. Тај трансфер је био потпуно чист, без процената. Партизан је Марковића продао Инвестиционом фонду Пинија Захавија, добио је новац и нема више никаква права над њим", појаснио је Рамадани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара