Читај ми!

У Хумској ништа ново

Спортски директор Партизана Алберт Нађ изјавио новинарима да се у Партизану ништа не дешава, када је у питању прелазни рок. Нема ниједне званичне понуде. Жеља спортског сектора клуба је да имамо што јачу и бољу екипу за наредну сезону, изјавио Нађ уз напомену да буџет за прелазни рок још није дефинисан.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ рекао је данас да за сада нема званичних понуда ни за једног фудбалера црно-белих, укљућујучи и за нападача Александра Митровића.

"Нема ниједне званичне понуде. Жеља спортског сектора клуба је да имамо што јачу и бољу екипу за наредну сезону", рекао је Нађ новинарима на стадиону Партизана.

Медији су претходних дана наводили да је Арсенал један од заинтересованих клубова за довођење Митровића. Спортски директор Партизана ништа од тих навода није коментарисао, а упитан да ли клуб има механизне да задржи младог фудбалера он је рекао да је то "изводљиво".

"Изводљиво је да остане... Он је преко потребан екипи", кратко је рекао Нађ.

Упитан да ли ће клуб Митровићу понудити бољи уговор како би га задржао, Нађ је казао да је то "пословна тајна".

На питање новинара да ли је тачно да је Бетис заинтересован за Ивана Иванова, Нађ није конкретно одговорио.

"Све који су нам потребни, желимо да задржимо", рекао је Нађ.

И на питање да ли има понуда за Марка Шћеповића и да ли му Партизан или менаџер тражи нови тим, Нађ је одговорио идентично као и када је изабран за спортског директора, односно да је Шћеповић играч Партизана.

"Сви играчи имају своје менаџере, они раде свој посао, али пошто су играчи Партизана, они морају да контактирају и клуб, а последњу реч о трансферу даје Управни одбор", рекао је Нађ.

Још један фудбалер који је на излазним вратима је Лазар Марковић, али је поновио да је он и даље играч црно-белих и да има уговор још годину дана.

Поред приче о одласцима из Хумске, новинаре је занимало да ли има новина и када је реч о појачањима, на шта је Нађ рекао да "за сада нема ништа".

На питања да ли би волео да у тиму види фудбалера Црвене звезде Александра Пантића или нападача Рада Уроша Ђурђевића, новинари поново нису добили конкретан одговор.

"Има много играча који су по мом укусу", рекао је Нађ.

На поновљено питање да ли би контактирао Пантића уколико постане слободан играч, Нађ је још једном одговорио уопштено.

"Контактираћу играче за које сам заинтересован", рекао је он.

Нађ је навео и да буџет за прелазни рок још није дефинисан и да је то посао Управног одбора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара