Са Пинтo бесан на играче

Тренер фудбалера Црвене звезде незадовољан понашањем својих играча током ове недеље, али се нада да ће му у предстојећој утакмици против ОФК Београда показати да греши. "Ове недеље сам код играча осетио неке ствари које ми се не допадају. Осећам то, надам се да грешим и да ће ми показати да нисам у праву. За мене је најважнији наш тим који мора да буде концентрисан само на победе", рекао је Португалац.

Тренер фудбалера Црвене звезде рекао је да му се не допада како су се понашали његови играчи ове недеље, али да се нада да ће му у предстојећој утакмици против ОФК Београда доказати да греши.

"Ове недеље сам код играча осетио неке ствари које ми се не допадају. Осећам то, надам се да грешим и да ће ми показати да нисам у праву. За мене је најважнији наш тим који мора да буде концентрисан само на победе", рекао је Са Пинтo на конференцији за новинаре у Београду.

Фудбалери Црвене звезде сутра од 19 сати играју на свом терену против ОФК Београда, утакмици 27. кола Суперлиге Србије. Звезда је друга на табели са 59 бодова и има два мање од Партизана, доk ОФК заузима шесто место са 38 бодова.

Са Пинтo је казао да његов рад у клубу сада није толико важан за играче колико је био када је долазио, јер су сада ту игра, резултати и сампоуздање.

"Ако буду концентрисани свих 90 минута, сигуран сам да ће одиграти добру утакмицу и победити ОФК. Мој рад сада није толико важан, имају све - рад, самопоуздање, резултате... Пре нису имали ништа, сада све и ово је прилика да нешто ураде. Морамо да наставимо онако како смо и почели и размишљати само о следећој утакмици", казао је он.

Звезда је у првом делу сезоне два пута изгубила од ОФК-а, по једном у првенству и Купу, а Са Пинтo је рекао да ће предност "романтичара" бити то што су обезбедили позицију на табели коју су желели.

"ОФК је у доброј форми, на доброј су позицији на табели, немају притисак и тако могу да покажу своје најбоље лице. Знамо вредност тог тима, имају добре играче у нападу и умеју да играју фудбал, али и ми такође", рекао је Са Пинту.

На питање да ли се плаши Петра Грбића, који је Звезди ове сезоне дао три гола, Португалац је рекао да неће правити "индивидуалне маркације" већ да поштује све противничке играче.

Звезда против ОФК-а неће моћи да рачуна на суспендоване Марка Вешовића, Филипа Младеновића и Луку Миливојевића.

Са Пинтo је rekao да је после прошлонедељне утакмице са Јагодином истакао незадовољство суђењем и да се нада да се такве ствари неће понављати до краја сезоне.

"Нисам био задовољан суђењем у Јагодини, а ја када видим да је суђење добро - то i истакнем, као и када није. Не говорим о великим грешкама попут пенала или офсајда, већ о ситним, када се на средини терена не досуди пет, шест прекршаја. То створи нервозу код играча и надам се да тога више неће бити", рекао је Са Пинтo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара