Гаспром даје више новца

Гаспром је спреман да повећа спонзорска улагања у Црвену звезду. Уместо досадашњих 2,3 милиона евра, Руси ће давати четири милиона евра на годишњем нивоу. Ово је епилог договора председника Спортског друштва Црвена звезда Петра Шкундрића и представника руског гиганта.

Црвена звезда је постигла договор са руским гигантом Гаспромом  повећања спонзорског уговора. Ове године, српском најтрофејнијем клубу би требало да припадне четири милиона евра, уместо досадашњих 2,3 милиона евра колико је до сада износила финансијска помоћ црвено-белима.

Руси су пристали на повећање уложеног новца на основу поверења и добрих односа са Петром Шкундрићем, а прилив новца ће ићи преко Спортског друштва, чији је Шкуиндрић председник.

Представници Гаспрома су инсистирали да се новац усмерава примарно на измирење дуговања према играчима и запосленима у клубу, а затим и на развој Омладинске школе Црвене звезде.

Управо је занемаривање улагања у школу Гаспром и замерио руководству у протеклом периоду.

Наиме, Гаспром је инсистирао да 23 одсто од уложеног новца буде на располагању Омладинској школи, што у пракси није био случај.

Зато ће сада људи из ове компаније контролисати где иде новац, односно да ли иде тамо где је и намењен.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара