Читај ми!

Коларов и Ивановић стрелци у победама

Фудбалски репрезентативци Србије Александар Коларов и Бранислав Ивановић постигли су голове у победама својих тимова у седмом колу енглеске Премијер лиге. Сити је савладо Сандерленд са 3:0, а Челси Норич са 4:1. Арсенал у градском дербију бољи од Вестхема.

Манчестер сити је са 3:0 (1:0) победио Сандерленд, а предност домаћину донео је Коларов у петом минуту сјајним поготком из слободног ударца. Исти играч је у 60. минуту одлично асистирао резервисти Агуеру, коме није било тешко да лопту смести у ближи угао противничког гола. Коначан резултат поставио је Џејмс Милнер у 89. минуту.

Фудбалери Челсија победили су на Стамфорд Бриџу екипу Норича са 4:1 (3:1) и задржали лидерски позицију. Норич је повео у 11. минуту преко Холта, али је домаћин брзо средио редове, па је головима Тореса, Лампарда и Хазара преокренуо резултат.

Српски репрезентативац Бранислав Ивановић асистирао је Торесу код изједначујућег гола, а сјајну партију крунисао је у 75. минуту, када је затресао мрежу и поставио коначан резултат.

Евертон је ишчупао бод против домаћег Вигана, а изједначујући погодак постигао је Лејтон Бејнс у 87. минуту са беле тачке.

Рединг је био на добром путу да забележи прву победу у шампионату и то на гостовању против Свонсија, али није успео да сачува вођство од 2:0.

Трећом победом ове сезоне "тобџије" су остале у горњем делу забеле и заостају седам бодова за водећим Челсијем, док је Вестхем претрпео други пораз и сада има бод мање од вечерашњег противника.

Повратник у елиту повео је голом Дијамеа у 21. минуту, али је Арсенал направио преокрет и заслужено остварио веома важну победу погоцима Жироа у 41. и 77. и Касорле у 83. минуту.

Резултати и стрелци седмог кола Премијер лиге:

Манчестер сити - Сандерленд 3:0 (Коларов 5, Агуеро 60, Милнер 89)

Челси - Норич 4:1 (Торес 14, Лампард 22, Хазар 31, Ивановић 76 - Холт 11)

Свонси - Рединг 2:2 (Мику 71, Рутлиџ 78 - Погребњак 31, Хант 44)

Вест Бромвич Албион - Квинс Парк ренџерс 3:2 (Морисон 5, Гера 22, Мулумбу 85 - Тарабт 35, Гранеро 90+1))

Виган - Евертон 2:2 (Коне 10, Ди Санто 23 - Јелавић 11, Бејнс 87. пенал))

Вест Хем - Арсенал 1:3

Недеља:

Саутхемптон - Фулам (14.30)

Ливерпул - Стоук (16)

Тотенхем - Астон Вила (16)

Њукасл - Манчестер Јунајтед (17)

Табела: Челси 19, Манчестер сити 15, Евертон 14, Вест Бромвич Албион 14, Манчестер јунајтед 12, Тотенхем и Вестхем 11, итд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара